Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Φυσικό σπρέι για την απομάκρυνση των Φυτοφαρμάκων από τα Φρούτα και τα Λαχανικά.

Ο μόνος τρόπος για να είστε σίγουροι ότι τρώτε πραγματικά βιολογικά και βιολογικά φρούτα και λαχανικά είναι να πάρετε πραγματικούς σπόρους από μια χρονοκάψουλα 100 ετών και να τους φυτέψετε στον Άρη σε ένα διαστημόπλοιο.

Αυτό είναι αδύνατο και ακριβό, γι' αυτό επιλέξτε βιολογικά και βιολογικά προϊόντα, τα οποία διατίθενται πλέον σε μεγάλη ποικιλία σε όλη τη χώρα.

Αν αυτό είναι δύσκολο για κάποιο λόγο, δοκιμάστε την παρακάτω έξυπνη συνταγή. Μπορεί να αφαιρέσει ένα σημαντικό μέρος των φυτοφαρμάκων που μεταφέρουν τα γυαλιστερά, καλά προετοιμασμένα λαχανικά και φρούτα του παντοπωλείου.

Φυσικά, τα χημικά διεισδύουν στον πυρήνα του φρούτου, οπότε αυτή η μέθοδος δεν είναι συγκρίσιμη με την κατανάλωση πραγματικών βιολογικών προϊόντων. Ωστόσο, θα βοηθήσει στην απομάκρυνση μιας σημαντικής ποσότητας που δεν μπορεί να απομακρυνθεί με το πλύσιμο.

Τα συστατικά της συνταγής δεν είναι καινούργια, αλλά η μέθοδος που ακολουθείται είναι πολύ απλή και εύκολη στην εφαρμογή της. Βασικά, αντί να τοποθετήσετε τα φρούτα σε μια λεκάνη με λεμόνι, ξύδι και σόδα, μπορείτε απλά να ψεκάσετε όλα τα συστατικά σε ένα μπουκάλι ψεκασμού.


Σπρέι με λεμόνι και σόδα

Υλικά

  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές της σούπας σόδα σε σκόνη
  • 1 φλιτζάνι νερό

Σπρέι με ξύδι, σόδα και (προαιρετικά) εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ


Υλικά

  • 1 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι λευκό ξίδι
  • 2 κουταλιές της σούπας σόδα σε σκόνη 
  • Λίγες σταγόνες εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ


Οδηγίες και για τις 2 περιπτώσεις.


Ανακατέψτε όλα τα συστατικά. Βάλτε το μείγμα σε ένα μπουκάλι ψεκασμού. Ψεκάστε τα φρούτα και τα λαχανικά και αφήστε τα για 15 – 20 λεπτά.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram