Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Τριήμερη Αποτοξίνωση που θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τους Πνεύμονές σας

Για τη σωστή λειτουργία των πνευμόνων, είναι σημαντικό να κάνουν το ίδιο και τα άλλα όργανα του σώματος. Η κατανάλωση άφθονου τσαγιού και ροφημάτων από βότανα μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας των οργάνων.

Μερικοί άνθρωποι έχουν σοβαρά πνευμονικά προβλήματα ακόμη και αν δεν έχουν καπνίσει ποτέ τσιγάρο στη ζωή τους, ενώ άλλοι δεν έχουν καθόλου προβλήματα μετά από χρόνια καπνίσματος. 

Με άλλα λόγια, το ανοσοποιητικό σύστημα είναι υπεύθυνο για την υγεία των οργάνων.

Η ακόλουθη συνταγή αποτοξίνωσης τριών ημερών μπορεί να βοηθήσει στον καθαρισμό των πνευμόνων. 

Φυσικά, ένα ήπιο πρόγραμμα αποτοξίνωσης δεν θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε από τις μόνιμες βλάβες που προκαλούνται από το κάπνισμα και άλλους παράγοντες. Έτσι, ιδανικά, το πρόγραμμα θα πρέπει να ενσωματωθεί σε έναν ευρύτερο υγιεινό τρόπο ζωής.

  • Την πρώτη ημέρα, συνιστάται να πιείτε ένα φλιτζάνι τσάι από βότανα πριν πάτε για ύπνο. Αυτό απομακρύνει τις τοξίνες από το έντερο και αποτρέπει τη δυσκοιλιότητα. Για τους πνεύμονες, δεν χρειάζεται να γίνει κάτι ιδιαίτερο. Αυτό αρκεί την πρώτη ημέρα για να διασφαλιστεί ότι τα άλλα όργανα λειτουργούν κανονικά.
  • Τη 2η ημέρα, πριν από το πρωινό γεύμα, πιείτε ένα ποτήρι νερό με χυμό λεμονιού. Στύψτε δύο λεμόνια και προσθέστε 300 ml νερό. Αν δεν σας αρέσει η γεύση, μπορείτε να αλλάξετε σε χυμό γκρέιπφρουτ ή χυμό ανανά. Αυτοί οι χυμοί είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα και επομένως το αναπνευστικό σύστημα. Το επόμενο βήμα είναι να πίνετε ένα ποτήρι χυμό καρότου μεταξύ πρωινού και μεσημεριανού γεύματος. Αυτός ο χυμός βοηθάει στο να γίνει ο οργανισμός πιο αλκαλικός.
  • Την τρίτη ημέρα, πιείτε 400 ml χυμό κράνμπερι πριν από τον ύπνο. Αυτός ο χυμός βοηθά στη μείωση των βακτηρίων που υπάρχουν στους πνεύμονες.

 

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram