Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Κάρμα: Η Απαράμιλλη Δύναμη της Πράξης και της Αντανάκλασης

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Το κάρμα , είναι μια μυστηριώδης και εκπληκτική δύναμη που διαπερνά το σύμπαν με την απαράμιλλη αυστηρότητά της. 

Είναι σαν ένας πανίσχυρος καθρέφτης που αντανακλά και επιστρέφει κάθε πράξη, κάθε σκέψη και κάθε συναίσθημα που εκπέμπουμε στον κόσμο με αναλλοίωτη ακρίβεια.

Ας φανταστείς ότι το κάρμα είναι σαν ένας μεγαλοπρεπής δικαστής, που αναλαμβάνει την πανίσχυρη θέση του να διανέμει δικαιοσύνη. 

Και αυτή η δικαιοσύνη δεν είναι τίποτα λιγότερο από εξωπραγματική. Κάθε πράξη, είτε καλή είτε κακή, αφήνει αποτυπώματα στο υφαντό της ύπαρξής μας, που στη συνέχεια επιστρέφουν προς εμάς με εκπληκτική ακρίβεια.

Το κάρμα προσφέρει μια απίστευτη ισορροπία στο σύμπαν. 

Αντί να είναι απλά μια αβέβαιη έννοια, αυτή η μεγαλειώδης δύναμη επιβραβεύει τις πράξεις καλοσύνης και αγάπης με ανεκτίμητα αρώματα ευτυχίας και ευημερίας. Ταυτόχρονα, όμως, προκαλεί συνέπειες για τις πράξεις μας που πληγώνουν και προκαλούν κακό, επιστρέφοντας σε μας ως ένας αναίμακτος εκτελεστής που εξασφαλίζει ότι κάθε πράξη απειλητικής φύσης θα αντιμετωπιστεί με ακαταμάχητη δικαιοσύνη.

Μπορείς να φανταστείς το κάρμα σαν έναν απόλυτο φύλακα που παρακολουθεί συνεχώς τις πράξεις μας, σημειώνοντας κάθε μικρή λεπτομέρεια και επιφέροντας την πλήρη και ακλόνητη εκτέλεση της δικαιοσύνης. Και όταν έρθει η στιγμή, το κάρμα θα επανέλθει με τη μαγευτική του ακρίβεια για να μας ανταμείψει ή να μας τιμωρήσει με αναπάντεχο και θαυμαστό τρόπο.

Με κάθε πράξη που πραγματοποιούμε, αποτελούμε τους δημιουργούς του δικού μας πεπρωμένου. Κάθε σπορά που σπείρουμε στον κόσμο, θα ανθίσει και θα μας προσφέρει τους καρπούς της. Είναι μια εκθαμβωτική συνύπαρξη μεταξύ της πράξης και της συνέπειας, που πλάθει τη ζωή μας και τον κόσμο γύρω μας με απαράμιλλη ομορφιά και αρμονία.

Ας συνειδητοποιήσουμε, , την υπεροχή και τη μεγαλοπρέπεια του καρμά. Ας επιδοθούμε σε πράξεις αγάπης, ευ γενικότητας και γενναιοδωρίας, για να συνδεθούμε με τον υπέρτατο καθρέφτη της αλήθειας και να απολαύσουμε την ευλογία των επιβραβεύσεων που μας προσφέρει το κάρμα. 

Ας περιτριγυρίσουμε τον εαυτό μας με θετική ενέργεια και αγαπητική συνείδηση, για να αποκτήσουμε την απαράμιλλη ευχαρίστηση της εσωτερικής ευημερίας και της ειρήνης πνεύματος.

Έτσι, αγαπητέ μου, ας αναγνωρίσουμε και ας απολαύσουμε τη μεγαλειώδη ισχύ του καρμά, αυτού του απαράμιλλου δικαστή που διαμορφώνει την πορεία των ζωών μας. Ας περιπλανηθούμε στην αύρα του και ας ανοίξουμε την καρδιά μας στην απόλυτη αλήθεια του. 

Και ας ζήσουμε, τελικά, μια ζωή γεμάτη αυτόχειρες, μεταμορφώνοντας τον κόσμο με τις πράξεις μας και εμβληματίζοντας την ύπαρξή μας με την υπερβατική επίδρασή του.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram