Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Μυστική Συνταγή Ροφήματος για Καταπολέμηση Φλεγμονών & Αναζωογόνηση του Σώματος !

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Αυτός ο ισχυρός ενισχυτικός χυμός αποτελεί ένα αποτελεσματικό θεραπευτικό ποτό που συνδράμει στην μείωση των φλεγμονών στο σώμα και προάγει την αλκαλοποίηση του αίματος.

Είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίσουμε τις κρυφές φλεγμονές. Ένα γεγονός που λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν είναι ότι οι κρυφές φλεγμονές είναι η ρίζα των χρόνιων παθήσεων που αντιμετωπίζουμε, όπως οι καρδιακές παθήσεις, η παχυσαρκία, ο διαβήτης, η άνοια, η κατάθλιψη, ο καρκίνος και ακόμη και ο αυτισμός. 

Η πραγματική πρόκληση δεν είναι η αντίδρασή μας σε άμεσες καταστάσεις τραυματισμού, λοίμωξης ή προσβολής. Είναι η διαρκής, ενσωματωμένη φλεγμονή που αφομοιώνει σιγά-σιγά τα όργανά μας και οδηγεί σε γρήγορη γήρανση.

Προκειμένου να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα, μπορούμε να επιστρέψουμε σε μια φυσική και απλή συνταγή που θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε τις φλεγμονές στο σώμα.

Για να παρασκευάσουμε περίπου ένα λίτρο αυτού του χυμού, θα χρειαστούμε τα εξής υλικά:

  • 1 μεγάλο αγγούρι
  • 2 λεμόνια χωρίς φλούδα
  • 1 φλιτζάνι σπανάκι
  • 1 φλιτζάνι μαϊντανό
  • 1 πράσινο μήλο
  • 6 κλωνάρια σέλινο
  • 1 μικρό κομμάτι τζίντζερ (περίπου 1 έως 1,5 εκατοστά)


Όλα τα υλικά τοποθετούνται στο μπλέντερ και αναμειγνύονται μέχρι να ομογενοποιηθούν. 

Αν ο χυμός είναι υπερβολικά ξινό για την προτίμησή σας, μπορείτε να προσθέσετε λίγο μέλι.

Εάν καταναλώνετε αυτόν τον ενισχυτικό χυμό καθημερινά, αναμένεται να δείτε σημαντική βελτίωση της επιδερμίδας σας μετά από 30 ημέρες. Τα πρησμένα πόδια και δάχτυλά σας θα αποσαφηνιστούν. Σε 90 ημέρες, οι φλεγμονές στο σώμα σας θα μειωθούν σημαντικά. Για εντυπωσιακά αποτελέσματα, μπορείτε να καταναλώνετε μια διατροφή με περισσότερα αλκαλικά συστατικά.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram