Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Ανακαλύψτε τη γεύση της Φύσης με Ανθόνερο από Πευκοβελόνες

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν άγριες μαγιές για χιλιάδες χρόνια για να ζυμώνουν ποτά και να φουσκώνουν ψωμί. Σήμερα, είναι λιγότερο συνηθισμένο να βλέπουμε ανθρώπους να χρησιμοποιούν άγριες μαγιές, επειδή είναι πιο εύκολο να αγοράσετε καλλιεργημένες μαγιές από το κατάστημα. 

Ωστόσο, οι άγριες μαγιές είναι εξίσου καλές στη ζύμωση και στο φούσκωμα του ψωμιού, αν και μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο να τις χρησιμοποιήσετε.

Ένα διασκεδαστικό, εύκολο και νόστιμο πράγμα που μπορείτε να κάνετε με άγριες μαγιές είναι να φτιάξετε το δικό σας ανθόνερο από Πευκοβελόνες. 

Η γεύση της Πευκοβελόνες είναι πολύ ελαφριά στο τελικό προϊόν και μπορεί να προσαρμοστεί στα γούστα σας σε μελλοντική παρτίδα. 

Τα μόνα υλικά που χρειάζεστε είναι Πευκοβελόνες, ζάχαρη και πηγαίο νερό.

Για να φτιάξετε ανθόνερο από Πευκοβελόνες, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
 

  • Βρείτε ένα όμορφο πεύκο που μπορείτε να φτάσετε στα κλαδιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκκινη πευκή ή λευκή πευκή για αυτήν τη συνταγή.
  • Συγκεντρώστε τις Πευκοβελόνες σας μετά από μια καλή βροχή. Αποφύγετε να τις πλένετε, διότι θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις μαγιές που υπάρχουν φυσικά στις Πευκοβελόνες για να ανθίσετε το ποτό σας.
  • Προσθέστε μια κούπα Πευκοβελόνες σε ένα αποστειρωμένο δοχείο με τέσσερις κουταλιές της σούπας ζάχαρη. Γεμίστε το υπόλοιπο του βάζου με πηγαίο νερό.
  • Αφήστε το βάζο σε ένα ζεστό μέρος που δεν έχει άμεσο ηλιακό φως. Περιμένετε τουλάχιστον τέσσερις ημέρες πριν ελέγξετε το ποτό σας.


Η κόκκινη πεύκι ανθίζει πιο γρήγορα από τη λευκή πεύκι και είχε επίσης περισσότερη γεύση Πευκοβελόνας. 

Για να δώσετε περισσότερη γεύση Πευκοβελόνας στο ποτό σας, βάλτε τις Πευκοβελόνες σε μια σακούλα και χρησιμοποιήστε έναν κύλινδρο για να τις πατήσετε λίγες φορές..

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram