Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Η ομορφιά της ψυχής & οι εσωτερικές αξίες

 

Η ομορφιά είναι μια έννοια περίπλοκη και υποκειμενική.

Δεν υπάρχει ένας μόνο τρόπος για να ορίσουμε τι είναι όμορφο, καθώς κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του προτιμήσεις. 

Ωστόσο, υπάρχουν κάποια κοινά στοιχεία που θεωρούνται όμορφα από τους περισσότερους ανθρώπους.

Οι όμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που έχουν καλές προθέσεις και που θέλουν να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Έχουν ένα ζεστό χαμόγελο, γεμάτο αγάπη και καλοσύνη. Είναι ευγενικοί και σεβαστοί απέναντι στους άλλους, ανεξάρτητα από την κοινωνική τους θέση ή την εξωτερική τους εμφάνιση. Σέβονται το περιβάλλον και τα ζώα. Είναι γενναιόδωροι και πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη. Είναι γεμάτοι φως και θετικότητα, και η παρουσία τους μας εμπνέει και μας κάνει να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Η ομορφιά δεν είναι κάτι που χάνεται με τον χρόνο. 

Αντίθετα, μεγαλώνει με την ηλικία. Οι όμορφοι άνθρωποι γίνονται πιο όμορφοι καθώς ωριμάζουν, καθώς η εσωτερική τους ομορφιά γίνεται όλο και πιο έντονη.

Εμείς οι ίδιοι μπορούμε να γίνουμε πιο όμορφοι, καλλιεργώντας τις καλές μας προθέσεις και τις εσωτερικές μας αξίες. Δεν χρειάζεται να έχουμε τέλεια εξωτερική εμφάνιση για να είμαστε όμορφοι. Αρκεί να είμαστε καλοί άνθρωποι.

Η ομορφιά είναι κάτι που πρέπει να εκτιμάμε και να προστατεύουμε. Είναι ένα δώρο που πρέπει να μοιραστούμε με τους άλλους

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram