Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Η Συχνότητα & Ενέργεια της ΖΩΗΣ

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Το σύμπαν είναι ενέργεια και αυτή η ενέργεια έχει πολλές συχνότητες, όπως οι συχνότητες του ραδιόφωνο. Εμείς είμαστε δέκτες αυτής της ενέργειας. Η συχνότητα στην οποία εκπέμπουμε καθορίζει την πραγματικότητα που βιώνουμε.

Η συχνότητα της ενέργειας που εκπέμπουμε επηρεάζεται από τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις πράξεις μας. Όταν σκεφτόμαστε θετικά, αισθανόμαστε αγάπη και κάνουμε πράξεις καλοσύνης, εκπέμπουμε υψηλές συχνότητες. Όταν σκεφτόμαστε αρνητικά, αισθανόμαστε φόβο και κάνουμε πράξεις βίας, εκπέμπουμε χαμηλές συχνότητες.

Οι υψηλές συχνότητες δημιουργούν μια θετική και αρμονική πραγματικότητα, ενώ οι χαμηλές συχνότητες δημιουργούν μια αρνητική και δυσαρμονική πραγματικότητα.

Παράδειγμα

Ένα άτομο που σκέφτεται θετικά, αισθάνεται αγάπη για τους άλλους και κάνει πράξεις καλοσύνης, θα έχει μια ζωή γεμάτη χαρά, ευτυχία και επιτυχία. Ένα άτομο που σκέφτεται αρνητικά, αισθάνεται φόβο για τους άλλους και κάνει πράξεις βίας, θα έχει μια ζωή γεμάτη δυστυχία, αποτυχία και προβλήματα.

Σημαντότητα

Η σημασία της συχνότητας στην οποία εκπέμπουμε είναι μεγάλη, τόσο για εμάς όσο και για τον κόσμο γύρω μας. Όταν εκπέμπουμε υψηλές συχνότητες, συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας πιο θετικής και αρμονικής πραγματικότητας για όλους.

Καλή πρακτική

Μια καλή πρακτική για να αυξήσουμε τη συχνότητα στην οποία εκπέμπουμε είναι να εστιάσουμε στις θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό διαλογιζόμενοι, κάνοντας ασκήσεις ευγνωμοσύνης ή απλώς παρατηρώντας τον κόσμο γύρω μας με μια θετική ματιά.

Συμπέρασμα

Η συχνότητα στην οποία εκπέμπουμε είναι μια δύναμη που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή για εμάς και για τον κόσμο γύρω μας. Ας επικεντρωθούμε στις θετικές σκέψεις και τα συναισθήματα για να αυξήσουμε τη συχνότητά μας και να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας πιο θετικής και αρμονικής πραγματικότητας.

Επιπλέον σκέψεις

Η ιδέα της συχνότητας της ενέργειας του ανθρώπου δεν είναι νέα. Υπάρχουν πολλές παραδόσεις και φιλοσοφίες που μιλούν για την ενέργεια του ανθρώπινου σώματος και του πνεύματος. Η σύγχρονη επιστήμη, όπως η κβαντική φυσική, έχει επίσης αρχίσει να αναγνωρίζει την ύπαρξη και την σημασία της ενέργειας του ανθρώπινου σώματος.

Η ιδέα ότι η συχνότητα της ενέργειας μας επηρεάζει την πραγματικότητα μας είναι μια ισχυρή και ενθαρρυντική. Σημαίνει ότι έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη ζωή μας με το να αλλάξουμε τη συχνότητά μας.

Φυσικά, δεν είναι πάντα εύκολο να σκεφτόμαστε και να αισθανόμαστε θετικά, ειδικά όταν ζούμε σε έναν κόσμο που είναι γεμάτος αρνητικότητα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η συχνότητα της ενέργειας μας είναι μια επιλογή. Μπορούμε να επιλέξουμε να εστιάσουμε στις θετικές πτυχές της ζωής μας και να δημιουργήσουμε μια πιο θετική πραγματικότητα για εμάς και για τους άλλους.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram