Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Πέσκιας : Έχασε 35 κιλά κόβοντας αυτές τις 2 τροφές

 

Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι ένας από τους κορυφαίους σεφ της Ελλάδος και η μαγειρική του συγκαταλέγεται, τόσο στην παραδοσιακή, όσο και στην μοντέρνα κουζίνα.

Αν και η δουλειά του απαιτεί την καθημερινή επαφή με τις γευστικές απολαύσεις, ο ίδιος κατάφερε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά και έγινε αγνώριστος.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας αποφάσισε να ακολουθήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος πέρα από την απώλεια βάρους, του έχει προσφέρει μέχρι και σήμερα ευεξία.

Σύμφωνα με τον γνωστό σεφ πέρα από την υγιεινή διατροφή περπατάει 6 χλμ την ημέρα, ενώ έκοψε τα γλυκά και τα τηγανιτά.

Τα γλυκά και τα τηγανιτά είναι γενικά ανθυγιεινά, επειδή είναι πλούσια σε θερμίδες, ζάχαρη, λίπη και αλάτι.

Τα γλυκά είναι συχνά πλούσια σε ζάχαρη, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του βάρους, της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων σακχάρου στο αίμα. Μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε φθορά των δοντιών.

Τα τηγανιτά είναι συχνά πλούσια σε λίπη, τα οποία μπορούν να αυξήσουν τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, εγκεφαλικού επεισοδίου και ορισμένων μορφών καρκίνου. Μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε αύξηση του βάρους.


«Ήταν και τα δύο σημαντικά. Ένα που το έραψα κι ένα που περπάταγα. Έχω χάσει 35 και θέλω να χάσω ακόμα 10», είχε δηλώσει, ενώ λίγο καιρό αργότερα αποκάλυψε πως ακολουθεί τη διαλειμματική δίαιτα, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram