Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Πώς μπορείς να… να καθαρίσεις από το πουρί και τη κιτρινίλα απο την λεκάνη !

Βρίσκετε προ και κίτρινα σημάδια στο κάτω μέρος της λεκάνης του μπάνιου σας; Αντιμετωπίστε το πρόβλημα αποτελεσματικά και γρήγορα, αποκαταστήστε τη λάμψη και τις νέες αισθήσεις με μερικά απλά και διαθέσιμα υλικά.

Ακόμη και εκείνοι που δίνουν τη μεγαλύτερη προσοχή στην καθαριότητα του σπιτιού μπορεί να παρατηρήσουν ότι, παρά την καθημερινή προσοχή, ορισμένα μέρη αντιστέκονται στις προσπάθειες καθαρισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το βάθος της τουαλέτας, όπου το αλάτι, η σκληρότητα του νερού και οι χρωστικές ουσίες συμβάλλουν στην παραγωγή επίμονων λεκέδων.

Αναγνωρίζουμε την επιθυμία σας για άψογη καθαριότητα και λάμψη στο χώρο σας και σας προσφέρουμε την ιδανική λύση. Αφαιρέστε τη βρωμιά στο κάτω μέρος της τουαλέτας μόνο μία φορά. 

Ακολουθήστε τις οδηγίες μας για να μάθετε πώς να αφαιρείτε εύκολα τους επίμονους λεκέδες!


Σόδα και ξύδι

Η σόδα και το ξύδι είναι οι πιο ισχυροί σύμμαχοι στο παιχνίδι καθαρισμού του σπιτιού.
Με αυτά τα 2 υλικά, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε επίμονους λεκέδες από διαφορετικές επιφάνειες χωρίς χημικά. Έτσι, πώς να καθαρίσετε λεκέδες από το κάτω μέρος της λεκάνης με ξύδι και σόδα;

Ρίξτε ένα φλιτζάνι ξύδι στη λεκάνη. Με τη βοήθεια του pigal, απλώστε το ξύδι παντού και στη συνέχεια αφήστε το να καθίσει για 1-2 λεπτά.

Προσθέστε 1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα στο μπολ. Ταυτόχρονα, πρόσθεσε άλλα 2 φλιτζάνια ξύδι. Αυτή η ανάμειξη προκαλεί αντίδραση φυσαλίδων.

Αφήστε το διάλυμα σε μια λεκάνη για 10-15 λεπτά.

Χρησιμοποιώντας το Pigal, απλώνει το διάλυμα σε ολόκληρη την επιφάνεια της λεκάνης, δημιουργώντας ένα ελαφρύ τρίψιμο.

Αφήστε το διάλυμα για τουλάχιστον 30 λεπτά χωρίς να ξεπλύνετε.

Αφού περάσει ένα λεπτό, ξεπλύνετε την τουαλέτα και ξεπλύνετε

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

  Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram