Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Χαμός με Ρουμάνα Ευρωβουλευτή: «Σκοτώσατε ανθρώπους με τα εμβόλια - Ούρσουλα βγες έξω» (VIDEO)

Χαμός με Ρουμάνα ευρωβουλευτή: «Σκοτώσατε ανθρώπους με τα εμβόλια - Ούρσουλα βγες έξω»

Αναστάτωση επικράτησε στο Ευρωκοινοβούλιο, την ώρα που διεξαγόταν η συζήτηση για μια νέα θητεία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

Ένταση είχαμε στην αίθουσα της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου όταν μια ευρωβουλευτής από τη Ρουμανία, ακροδεξιά και αντιεμβολιάστρια, φώναζε συνθήματα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για μια νέα ενδεχόμενη θητεία της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.

«Σκοτώσατε ανθρώπους. Δικαιούμαι να μιλήσω», φώναζε η ευρωβουλευτής Νταϊάνα Σοσοάτσα κρατώντας στα χέρια της εικόνες του Χριστού και της Παναγίας.


 




Η πρόεδρος της Ευρωβουλής, Ρομπέρτα Μέτσολα, παρενέβη λέγοντας ότι είναι η τρίτη φορά που κάνει φασαρία η συγκεκριμένη ευρωβουλευτής και ζήτησε να απομακρυνθεί από την αίθουσα με τη φράση: «Πόσοι χρειάζονται για να την βγάλουν έξω;»

Η Νταϊάνα Σοσοάτσα, επικεφαλής του κόμματος SOS, η οποία φορούσε φίμωτρο, απομακρύνθηκε από την αίθουσα, αν και αρχικά αντιστάθηκε στο προσωπικό ασφαλείας. «Μην με αγγίζετε. Έχω το δικαίωμα να μιλήσω. Εκπροσωπώ τους Ρουμάνους που με ψήφισαν. Βγες έξω Ούρσουλα», φώναζε.