Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Ανάκληση ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ : Προειδοποίηση για κίνδυνο πνιγμού !

Με τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν, το νερό είναι απαραίτητο για την ενυδάτωση του οργανισμού. Όμως, μια πρόσφατη εξέλιξη αναγκάζει τους καταναλωτές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Ένα γνωστό εμπορικό σήμα μεταλλικού νερού που διατίθεται και στα καταστήματα Rewe ανακαλείται λόγω ενός σοβαρού προβλήματος: η πιθανότητα να περιέχει επικίνδυνα ξένα σώματα.

Το πρόβλημα:

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, το μεταλλικό νερό "54°Nord STILL" της Wittenseer Quelle Mineralbrunnen GmbH, σε γυάλινη φιάλη 0,75 λίτρων, υπόκειται σε ανάκληση. Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από πληροφορίες που αναφέρουν την παρουσία ξένων σωμάτων στο προϊόν.

Ποια προϊόντα επηρεάζονται;

Η ανάκληση αφορά συγκεκριμένες παρτίδες του προϊόντος, τις οποίες μπορείτε να αναγνωρίσετε από τον αριθμό παρτίδας και τον κωδικό EAN (Ευρωπαϊκός Αριθμός Άρθρου). Οι λεπτομέρειες των παρτίδων που επηρεάζονται είναι οι εξής:

  • Ονομασία: 54°Nord STILL
  • Κατασκευαστής: Wittenseer Quelle Mineralbrunnen GmbH
  • Συσκευασία: Γυάλινη επιστρεφόμενη φιάλη 0,75 λίτρων
  • Αριθμός παρτίδας: 01.07.2025 19:13 έως 01.07.2025 20:00
  • Κωδικός EAN: 4014819040603

Οι κίνδυνοι:

Η κατάποση ξένων σωμάτων μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για την υγεία, όπως εσωτερική αιμορραγία ή ακόμα και πνιγμό. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να προκληθεί θανάσιμη καρδιακή ανακοπή.

Τι πρέπει να κάνετε:

Εάν έχετε αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν, σας συνιστούμε να μην το καταναλώσετε. Μπορείτε να το επιστρέψετε στο κατάστημα αγοράς, ακόμα και χωρίς την απόδειξη, και θα λάβετε πλήρη επιστροφή των χρημάτων σας.

Πού πωλείται το προϊόν;

Το προϊόν διατίθεται κυρίως σε καταστήματα Rewe στα ομόσπονδα κρατίδια Schleswig-Holstein και Κάτω Σαξονία.

Συμπέρασμα:

Η ασφάλεια των τροφίμων είναι πρωταρχικής σημασίας. Είναι σημαντικό να είμαστε ενήμεροι για τέτοιες ανακλήσεις και να λαμβάνουμε τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας μας και των αγαπημένων μας προσώπων.

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram