Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Το σνακ των 120 θερμίδων που σε "Σώζει" από Καρκίνο και Καρδιαγγειακές Παθήσεις

Ξεκινάς τη νέα σεζόν και θέλεις κάτι καλό για τον εαυτό σου; 

Μην ψάχνεις αλλού! 

Ένα σούπερ σνακ με μόλις 120 θερμίδες, που προστατεύει από καρκίνο και καρδιαγγειακές παθήσεις, είναι η απάντηση!

Μιλάμε για το απλό, ταπεινό φιστίκι Αιγίνης. Δεν είναι μόνο νόστιμο, αλλά κάνει και θαύματα! Μια χούφτα από αυτά τα θαυματουργά φιστίκια είναι το απόλυτο δώρο που μπορείς να κάνεις στην καρδιά και τον εγκέφαλό σου.

Γιατί τα φιστίκια Αιγίνης είναι το νέο σου μυστικό όπλο:

  • Πρωτεΐνη; Ναι, παρακαλώ! Τα φιστίκια Αιγίνης σου δίνουν 20 γραμμάρια πρωτεΐνης στα 100 γραμμάρια, και όχι μόνο αυτό! Είναι γεμάτα καλά λιπαρά που διώχνουν τη «κακή» χοληστερόλη και προστατεύουν την καρδιά σου.

  • Λίγες θερμίδες, μεγάλα οφέλη: 30 γραμμάρια (περίπου 30 φιστίκια με το τσόφλι τους) ισοδυναμούν με 120 θερμίδες. Αυτά τα μικρά πράσινα θησαυρίσματα μπορούν να μειώσουν τον κίνδυνο εγκεφαλικών και καρδιακών παθήσεων! Ποιος θα το πίστευε;

  • Φυσικές ασπίδες: Περιέχουν φυτικές στερόλες και βιταμίνη Ε που κάνουν το σώμα σου άτρωτο στις καρδιοπάθειες και τις νευροεκφυλιστικές ασθένειες, όπως το Αλτσχάιμερ. Ο εγκέφαλός σου θα σε ευγνωμονεί.

  • Ενίσχυση για το έντερο σου: Τα φιστίκια Αιγίνης κάνουν θαύματα και για το πεπτικό σύστημα. Αυξάνουν τα καλά βακτήρια που προστατεύουν από πεπτικές διαταραχές, ακόμα και καρκίνο.

  • Πλούσια σε αντιοξειδωτικά: Βιταμίνη Ε, σελήνιο, λουτεΐνη και άλλα αντιοξειδωτικά αποτρέπουν τη φθορά των κυττάρων, προστατεύοντας το σώμα από ασθένειες και τον καρκίνο.

  • Αγαπάμε μάτια και καρδιά: Έχουν την υψηλότερη περιεκτικότητα σε λουτεΐνη και ζεαξανθίνη, που προστατεύουν τα μάτια σου από το blue light και την εκφύλιση της ωχράς κηλίδας. Το μαγνήσιο και το κάλιο βοηθούν στην καλή λειτουργία της καρδιάς και μειώνουν τον κίνδυνο εγκεφαλικών.

Τι άλλο θέλεις από ένα απλό σνακ; Τα φιστίκια Αιγίνης είναι το τέλειο "όπλο" για την υγεία σου. Κάνε το καλύτερο για εσένα και απόλαυσε κάθε μπουκιά!

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram