Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ: Ο ΕΟΦ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ!

Νέα προειδοποίηση έβγαλε ο ΕΟΦ, και αυτή τη φορά είναι για ένα χάπι που υπόσχεται να μας κάνει αδύνατους, αλλά κρύβει κινδύνους που ούτε φαντάζεσαι!

Τι συμβαίνει;

Το προϊόν λέγεται Intex-Sema και κυκλοφορεί παράνομα! Υποτίθεται ότι βοηθά στην απώλεια βάρους και στη σωματική δραστηριότητα, αλλά προσοχή! Περιέχει την ουσία σεμαγλουτίδη, η οποία είναι φαρμακευτική και κανονικά χρησιμοποιείται για τον διαβήτη! Όμως, εδώ το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει πάρει έγκριση για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά του για την απώλεια βάρους!

Πού το βρήκαν;

Οι αρχές της Αυστρίας και της Εσθονίας ανακάλυψαν ότι το προϊόν αυτό διακινείται μέσω της ιστοσελίδας μιας εταιρείας που λέγεται IntexPharma. Το αγοράζεις από το ίντερνετ και νομίζεις ότι βρήκες το μαγικό χάπι! Αλλά δεν είναι όλα έτσι όπως φαίνονται.

Γιατί να φοβηθούμε;

Μην παίζεις με τη φωτιά! Η αγορά φαρμάκων από το ίντερνετ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Συχνά παίρνεις πλαστά προϊόντα που δεν έχουν ελεγχθεί καθόλου! Οι σελίδες που τα προωθούν είναι γεμάτες παραπλανητικές πληροφορίες και δεν ξέρεις τι πραγματικά βάζεις στον οργανισμό σου. Φαντάσου να παίρνεις κάτι που πιστεύεις ότι θα σε αδυνατίσει, και τελικά να βλάπτει σοβαρά την υγεία σου!

Τι να κάνεις;

Η απάντηση είναι απλή: ΜΗΝ αγοράζεις φάρμακα από το διαδίκτυο ή άλλες αμφιλεγόμενες πηγές! Είναι επικίνδυνο και μπορεί να θέσεις σε κίνδυνο την ίδια σου τη ζωή.

Ο ΕΟΦ είναι εδώ για σένα

Ο ΕΟΦ (Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων) έχει μία και μοναδική αποστολή: να προστατεύει τη δημόσια υγεία στην Ελλάδα. Από το 1983 μέχρι σήμερα, ελέγχει κάθε φάρμακο που κυκλοφορεί, από αυτά για ανθρώπινη χρήση μέχρι και τα κτηνιατρικά προϊόντα. Μην εμπιστεύεσαι προϊόντα που δεν έχουν ελεγχθεί από τον ΕΟΦ, γιατί η υγεία σου είναι πολύτιμη!

Συμπέρασμα; Αν δεις το Intex-Sema ή κάτι παρόμοιο στο ίντερνετ που υπόσχεται θαύματα, κλείσε αμέσως την καρτέλα και μην το σκέφτεσαι δεύτερη φορά! Προστατεύστε τον εαυτό σας και ενημερώστε τους γύρω σας!

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram