Ticker

6/recent/ticker-posts

Ticker

6/Εναλλακτικη/ticker-posts

Το Αρχαίο Μυστικό του Δεντρολίβανου: Η Δύναμη που Κρύβεται στο Σπίτι Σου!

Δεν θα το πιστέψεις, αλλά το ταπεινό δεντρολίβανο είναι ο σούπερ ήρωας που κάθε σπίτι χρειάζεται! Ένα μικρό βοτάνι που όχι μόνο απογειώνει το φαγητό σου, αλλά μπορεί να μεταμορφώσει ολόκληρη την καθημερινότητά σου. Μιλάμε για ένα πολυεργαλείο που θα γίνει το απόλυτο μυστικό σου όπλο!

Το Μαγικό Νερό από Δεντρολίβανο

Είναι αλήθεια πως όλοι ξέρουμε το δεντρολίβανο για τη χρήση του στη μαγειρική, αλλά ελάχιστοι γνωρίζουν πως βράζοντάς το δημιουργείται μια λύση που μοιάζει μαγική. Αυτό το "θαυματουργό νερό" μπορεί να σου λύσει τα χέρια με τρόπους που δεν είχες καν φανταστεί.

Τέλος στις Μύγες με Ένα Μόνο Βότανο

Ναι, καλά διάβασες! Το νερό από δεντρολίβανο μπορεί να κρατήσει τις μύγες μακριά όλο το καλοκαίρι. Δεν χρειάζεσαι πλέον χημικά και φανταχτερά εντομοαπωθητικά. Μόνο δεντρολίβανο!

Φυσικό Αποσμητικό για Όλο το Σπίτι

Πες αντίο στις δυσάρεστες οσμές του σπιτιού με το πιο απλό κόλπο. Πάρε μια κατσαρόλα, γέμισέ την με νερό και ρίξε μέσα 10 κλαράκια φρέσκου δεντρολίβανου. Βράσε το νερό και άφησέ το να σιγοβράσει για πέντε λεπτά. Μετά από λίγο, το σπίτι σου θα μυρίζει φρεσκάδα και φυσικό άρωμα βοτάνων, χωρίς τις βαριές μυρωδιές των χημικών αποσμητικών του εμπορίου. Όχι μόνο διώχνει τις άσχημες μυρωδιές, αλλά αφήνει μια λεπτή και διακριτική αίσθηση φρεσκάδας.

Αναζωογόνηση Μαλλιών με Νερό από Δεντρολίβανο

Κι όμως, δεν είναι μόνο το σπίτι σου που θα επωφεληθεί. Το νερό από δεντρολίβανο είναι ο θησαυρός που περίμεναν τα μαλλιά σου! Από την αρχαιότητα, το χρησιμοποιούσαν για να δυναμώσουν τα μαλλιά και να τα κάνουν πιο λαμπερά. Κι εσύ μπορείς να το δοκιμάσεις πολύ απλά. Άσε το νερό να κρυώσει, σούρωσέ το και βάλε το σε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού. Ψέκαζε στο τριχωτό της κεφαλής και κάνε ένα απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις. Με τρεις εφαρμογές την εβδομάδα, θα δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται, χωρίς κανένα χημικό και χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία σε προϊόντα.

Γεύσεις που Σου Κόβουν την Ανάσα

Φυσικά, το δεντρολίβανο δεν παύει να είναι το απόλυτο μυστικό για την κουζίνα σου! Αντί να προσθέτεις απλά τα κλαράκια στα φαγητά σου, μπορείς να καταψύξεις το νερό από δεντρολίβανο σε παγάκια. Μόλις τα χρειαστείς, ρίξε ένα παγάκι σε σούπες, σάλτσες ή ακόμα και σε κοκτέιλ για έξτρα γεύση και άρωμα!

Ο Κρυμμένος Θησαυρός της Νοικοκυράς

Το δεντρολίβανο δεν είναι απλά ένα βότανο, αλλά μια φυσική, οικονομική λύση για το σπίτι σου. Από το να αρωματίσει το χώρο σου, να δυναμώσει τα μαλλιά σου μέχρι να ενισχύσει τα πιάτα σου, το δεντρολίβανο είναι ένας θησαυρός που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Είτε για τα αρώματα του είτε για τα οφέλη του στην υγεία, το δεντρολίβανο είναι το κρυφό μυστικό κάθε νοικοκυράς! Δοκίμασέ το και θα δεις!

©ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ*Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια θεραπεία ή διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.

Ακολουθήστε μας και στο Facebook

Για να μην χάνεις καμία ανάρτηση, ακολούθησε μας στο GOOGLE NEWS!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε μας και στο Instagram